Wednesday, April 4, 2007

Politishow

Printre alte nazbatii mici si mari si mijlocii aflu ieri despre o bomba politica mare cat Nagasaki si mai nasoala decat o grenada cu gaz lacrimogen.Si zic lacrimogen pentru ca mai ca imi dadeau lacrimile de uimire. Uimiti'va si voi in cazul in care nu ati aflat:
"Noii ministri propusi de premierul Tariceanu in Guvernul restructurat au trecut fara emotii de votul plenului reunit al Parlamentului. Desi avea nevoie de un minimum de 235 de voturi pe care parlamentarii PNL, UDMR si PSD il asigurau fara probleme, noul Cabinet a fost validat cu 302 voturi pentru si 27 impotriva. Semnalul ca premierul Tariceanu nu va avea probleme a fost dat inca de la audierea noilor ministri in Comisiile parlamentare de specialitate." sursa: Jurnalul National
Bomba cea mare este urmatoarea: UDMR la guvernare. De cand in istoria unei tari,ce se vrea a fi frumoasa si fascinanta si glorioasa de la Decebal la Iliescu, repet: de cand oameni buni un partid al unei minoritati a tarii poate ajunge la guvernare?! Chiar isi doresc romanii asta? Aparent asta este situatia. Oamenii alesi de noi ii aleg pe ei, ei fiind alesi de oamenii "nostri" sunt prin conjunctura de fata alesi de noi. Noi suntem Romani! Noi suntem Romani! -Nem tu do-!

No comments: